Saturday, October 9, 2010

esok mungkin tidak!!!!

"every cloud has it owns silver lining"

ahahahahha...lau ko pny tajuk plik biar ak unikkan tajuk blog ak gak....ok3..tgk gmbr atas tu..ak snap sendiri tu..cam die pny tajuk "every cloud has it owns silver lining" tp ktne silver lining ak yg dpt disebalik cloud yg ak dpt selama nie..pelik ak..huhhuhuhuhu


berbalik pd post ko..ahahaha
ak mmg sgaja msk msj ko tu sebab ak ske msj2 tu..hahahahahah
sbb ko ske lagu tu..ak siap mskkn kt fb ak..so dgr puas2 k..
nak cdgkan name gift tu..pe kate ko pgl die nyet2..hahahahaha
ok so bercerita ttg kenangan kite kt sini..kwn2 kite kt sini..
ak pn sgt terharu ngn diorg sume...
xsilap cite kite msk msu ni lebey kurg je..
ak pn sgt down3 gile mse b4 msk msu n xsngka every single person i noe here giv me full of excitement in my life n first n foremost u r...thanx..


act ttbe mood aku terswing secara tetibe..my b ak terlampau emo..tp ak rse tindakan ko suda membuka ruang bagi aku,just pelan2 an..hehehe(mst ko heran bnde ape ak bebelkan..secret ..hahaha)


eh n YES!!!!...i accept ur decisions..besfren iz the most better ways to noe each other an..just n only just if ok..noe me deeply k..hehehehehehe


so,skg ko da tido,ak nak satu ag post tp cam da xlarat taip..esk lak kot..k..


video
"ni satu ag video yg aku lyn..best au"

Thursday, October 7, 2010

heeeeeeeeeeeee

"inilah dinamakan kecomelan sejati..haha" 
ok! u nak i updated ape yg ade dlm hp an...
ehhh blas post ko dulu...
ko ske ek wat bende2 spontan secara comel2...hahahaha
ehh ost tu ak ske dari dulu smp skg...hahaha
td ak cri bende seswai nak updated alih2 rse ni je seswai..hehehe


ini cara owg TU kejut owg NI bgn tidow:-


msj  1:-U,bgn,da kul 7 ni..(ni mula msj,sweet je)
msj 2:-Baaaaagun..!!
msj 3:-Bangun100x!!!
msj 4:-BUSUK WAKE UP!!..(ni da bengang kot..hahaha)
msj 5:-Bngun la encik..huhu
msj 6:-Oit bgn..da ptg ni..haha
msj 7:-Wake up la u.!!..
msj 8:Baanngguunnlaaaa
msj 9:-U wake up la weyy..susanye nk kjut..huhu(da malas ke mse ni)
msj 10:-Bngunla syg..huhuhuhuhuhu(mase ni lau ak sedar kopem ak tidow alek..bahgia~)
msj 11:-Woit bgn ler..(ni tol2 da fed up an...hahahahaha)


P/S:SEDAR X YG MSJ SJE MMG XKN BGNKN OWG...hehehehehehe


ok...skg aku da blank...so,tgk ape ak merapu pasni...


sedar x sedar da dekat 2bulan dok MSU ni an..n selama tu gak kita kenal an..sonok dow kawan2 bru tp plg sonok ttp ko r...hahaha
ak pn xreti cite sgt tp..nak bg byk post kali ni biar r ak bercerita..


life iz truly full of everything.sadness and hepiness iz 2 most affectable feeling bg setiap insan n perasaan2 inilah yg membentuk jalan2 idup kita...


bagi aku macam2 dah yg aku alami sejak ak mula mengenali dunia ni..aku  mula paham nape aku perlu blaja,nape aku perlu survive,n xsume org ade utk kita bile kita perlukan mereka,n aku mula tawu dalam setiap perjuangan hidup,sekuat mana seorg lelaki tu,kami tetap perlukan teman utk membantu kami..


abah aku ckp;


"abah dulu mse muda susah,tokwan ko meninggal mse abah 9thn..abah xputus asa,abah keje sejak kecik ag,abah blaja gak smp mana tok ko mampu bg..n abah r anak tok ko yg paling tgi taraf pelajaran..abah stat keje btol2 mse umo 16thn,walaupun abah ni nakal gak cam KORANG..tp akhirnya abah terpikir,lau nak enjoy je smp bile abah akan idup cmni,so cara terbaik abah cari teman idup..sebab..bagi sorg lelaki,die hanya akan pikir masa depan secara seyes apabila dia ada tanggungjawab n seseorang yg mampu menemaninya..."
ni hanya secebis dari ribuan kata2 nasihat dari abah..dan dari abah r aku menjadi seseorng yg bermotivasi tgi..xde istilah putus asa dalam idup aku,cume kadang2,aku kalah ngn perasaan aku sendiri..huhuhuhu 
aku pn xtaw nape aku selitkan cite ni tapi cume nak gtaw ko..idup kita ni an mcm2 au,kdg aku pn tesen melampau..maybe dah termerapu tapi ni je aku rasa nak cite...hahahahahaha


ko tu..mlm ni mood swing skit an..ak pn berjangkit au..hahaha
arap2 cepat r cooldown ye...
eh cite atas tu nak abaikan pn xpe..hahahahahahahaha
ko r suh wat cite byk2...hahaha
eh esk ak pk cite best skit ek...


ade g cite ni..byk g..
urmm...
lau iktkan nak je ak cite sume tp ak xde idea mengarang arini...
so,oklah setakat cite2 kt atas ni an...huhuhuhhuhu


video


"best dow cube dgr..."

Wednesday, October 6, 2010

yo yo yo...

"monyet plg macho..last stok gmbr aku ni"

weyhhhhhhhhhhh.......aku sje wat post ni sementara tgu mms ko ek...
emmmmmmmmmmmm...seperti u, i juga ketandusan idea..


sebenarnye byk bende nak updated tp sebab hp i rosak sume bahan-bahan dan isi-isi penting sume dlm hp...hahahahaha


tapi....


hari ini nice date walaupun sekejap...owg tersenyum xabes2 ag ni..dpt tgk u wat WEK3 secara life and u terjengket2 melihat org..klaka tp sweet...hahahahaha
ehhhhhhh...jgn lupa au jge monyet tu..lau perlu kasi r die name..bwu senang nak sebut t...hahahha


eeemmmm...ok nak jawab post kamu lak...


1st-nape post i kuar 2x...sebab template die mmg spesel ley kuar post 2x
2nd-ne amik vid tu...youtube r,mcm2 ada...n i lyke de song too au...
3rd-owhhh u kutuk cre tido owg ye..da tgk vid  DIGIGIT JIN an..so trase x...hahahaha..
4th-ehhh owg mmg xcukup tido tu r agak tesen gak kot..tapi skg tido da cukup sebab lau tido kol 3pagi owg bgn kul 12tghari..hahahaha


emm weyh ko men ilang2 ag..n ttg besfren tu..lau tu u selesa wat mse skg..owg tima ekk..tp jgn lame sgt ye..hahaha


p/s:BesFren(BF) BoyFren(BF)..so ok je tu an lau i jadi both of it..hehehehe


video


"just for you miss mangkuk"
     

Saturday, October 2, 2010

ak pn smbng balik...

"yg ni pon comel an..hehehehehehe"

mgu nie mmg memenatkan...sgt tesen au..nsb ms mangkuk ade dow..
credit to power ranger gak..


ok2..nak smbng balas alek kt ko...
ciput gile post..igt an da jd essay td...huhhuhuhuu
xpe2 still puashati..hahahaha


taw ko mmg penat ari2..tu slalu ilang ari2...hahahaha
aku pn da bese dow..
no hal punye...hahahaha


aku tensen2 bkn suke2 au..ko pn taw an...
tp ok r..ak da ok skit...
tp an..nasihat ko agak kesengalan r..
ak xtua tapi terlebey muda je...huhhuhuhu


ak byk idea tpi nak kasi adil..ak smpn dulu smp ko balas k..


so~~~~~ chow dulu
eh ade video utk ko..siap ade gmbr ko last2 tu..hahaha


video
"nice an..."