Thursday, September 30, 2010

cerita aku pula tentang kamu....

"monkey with banana..emm...igt ko dow.."
ok skg mse ak lak balas post ko au...hahahaha...tapi ak bkn sebab borink cume sebab igt kt ko...hehehehehe...


eh nak btolkan...aku xvolunteer jd leader au mse orentasi..hehehe(aku pemalu gak k)..hahahaha...


and~~~~......abes r part orentasi k..huhuuh
nak taw sbb ape ak msj ko pagi2 tu...mmg mse bosan melampau tu aku terigt ENCIK RAMLEE AND THE GANG...hahahahhaha
ko mmmg gile an..tambah geng2 kite an..wat ak gelak sorg2 cam cipan..haha


eh lupa lak...ak mmg tergelak puas2 dgr ko kene wat comunity service...hahahahaha


emmm...so....sori...sebab ak slalu bnyikan hp ko...tapi rsenye da wajib kot kco ko...hahahaha...tapi bny2 bising hp ko pn...ko tido cmtu gak an..siap men ilang2 g an...hahahaha


eh3..xsngka ko kate adiah ak plik...tp hakikatnye aku pn pk plik gak...ahahahaha..n ak kol 12am ye ikut jam aku..papepn thanx sbb gantung kt loker..huhuhuhu


n ak pn xtaw nak cite ape da sebab nak tgu ko bls cite ni dulu ye..hehehe
n ak mmg xtidow mlm sbb ak tidow siang..cume xlame cam ko r..hahaha
n ak xbuli ko...tapi nak manja2 je ngn ko..hahahaha
n ak da xde idea da..bce t balas au..hehehe
n ko ilang g mlm ni..hai~~~~~~~~~~

Monday, September 27, 2010

aku terfikir sejenak....


"i'm extraordinary person n don't judge me yet"

selalunye aku mmg jrg on9 n ak mmg xrajin nak updated blog tapi.....................

tetapi.................

perlu sgt dan ingin sgt aku luahkan kt blog aku ni...xsngka ekraguan,kesangsian,kemusykilan dan kehilangan itu merupakan petanda kejauhan itu satu penghalang....

tetapi................

aku rela klau ade pengganti yg menggantiku,menjagamu,menemanimu,mengasihimu,dam menjadi penyeri hidupmu...sedangkan nabi sendiri mengajar kita erti kasih sayang dan cinta satu keasyikan yg datang dari Allah disandarkan kepada perasaan manusia...
"jika dia diciptakan untukku,maka Engkau berilah dia kepadaku,jika dia tidak diciptakan untukku maka Engkau berilah insan yang lebih baik dariku...amin"
 namun..............


apa yang aku dgr kau semakin kecewa...kau yg berduka...kau yg sengsara...dan kau yang merana..


sebagai insan yg pernah hadir dalam hidupku kau bukanlah seorang yg layak diperlakukan begitu....


namun................


aku bukanlah pilhanmu...xtahu aku katakan lagi...hanya sedikit kata2 semangat yg aku berikan...dan menemanimu hanya untuk seketika...dan melayan karenahmu untuk berketawa...dan itu sahaja aku kepadamu selama ini kan...


jika dan hanya jika kau terbaca ruangan ini...
aku persembahkan lagu ini untukmu.....


video
   "lagu ini khas untukmu dan mungkin lagu terakhir aku tujukan untukmu......"





Sunday, September 26, 2010

setaun hanya sekali....

                                            
"sooooooo sweeeeeeettttttttttttttt"
sgt3 comel dan sgt cute(berbeza ke) anak kucing yg sememangnya suda cute ditambah dgn bebear yg sgt cute, sooooooo sweeeeeeetttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!
n seperti biasa pic ni xde kene mengena ngn post ak..haha


jeng3...heran x post ak ni kuar dua skali...ini dinamakan stylo..hahahaha...n post ini lebih ceria kerana aku kini telah bangun kembali!!!!!!!....yeay!!!.....tahniah2!!!!!!...hahahaha


owh lupa lak...setaun hanya skali bukan untuk ari raya au..ianya untuk ak yg mmg malas nak update blog ak...huhuhuhuuhuhuhu
setaun hanya sekali membuat post ini...hahahahaha


eh3...nak bgtaw dunia...ak sekarang MSU-RIANS....COolllllllllllllllllllllll.....sgt superb suasana di sini.....life sumtimes can be soooooo fascinating!!!!!!!!!!!!!!!....n sebenarnya wat post ni sebab nak gtaw my bestest fren yg i'm hepi more now,here n i hope being always like dat...


to my fren cik pwincess lemon...thanks kerana i been said in your blog so ni kamu lak ye msk blog sy...hahahaha...


so...sape yg bce post ni mst nampak betapa hepinye ak an...hahahaha...


ni beberapa ayat bru yg cambest:-
1.ntah la la~ bu...hahahaha
2.malu2 miaw...huhuhuuhuh
3.sesengal!!!!
4.n nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
video
"ak suka lagu ini...so jgn bising2 dgr je..."